Home Noutati Lovitura data de FashionUP. Incepe expansiunea pe o piata occidentala

Lovitura data de FashionUP. Incepe expansiunea pe o piata occidentala

899
0
SHARE

Retailerul online de imbracaminte, incaltaminte si accseorii FahionUP are planuri mari pentru acest sfarsit de an, cand si-a pregatit intrarea pe piata online din Italia.

Accesul catre consumatorii din Peninsula se va face prin intermediul site-ului PiuStyle.com, achizitionat deja de compania din tara noastra.

Dincolo de accesul la o piata online de fashion de 15 ori mai mare decat cea din Romania, CEO-ul si fondatorul FahionUP, Alin Stanciu, spune ca extinderea va usura procesul de atragere a unor noi furniori si de diversificare a brandurilor prezente in catalogul companiei.

“Pentru magazinul PiuStyle, estimam o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro pentru anul viitor De-a lungul timpului, am explorat posibile parteneriate cu diversi furnizori internationali, care n-au fost deosebit de incantati de acoperirea strict regionala a FashionUP.

Deschiderea operatiunilor intr-o piata occidentala foarte mare ne va da mai multa putere de negociere in fata furnizorilor”, a declarat Stanciu.

In prezent, pe site-ul PiuStyle sunt disponibile 10.000 de produse urmand ca, pana la sfarsitul anului, sa fie adaugate si restul de 60.000 de produse deja prezente in oferta FashionUP.

Inainte de accesarea pietei italiene, FashionUP ocupa deja o pozitie importanta pe pietele din Romania, Ungaria si Bulgaria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here