Home Noutati Startarium PitchDay, pe ultima suta de metri

Startarium PitchDay, pe ultima suta de metri

560
0
SHARE

70 de startup-uri au intrat in finala Startarium PitchDay, eveniment maraton care se va desfasura pe 27 noiembrie la Radisson Blu Hotel.

Competitia aduce premii de pana la 100.000 euro pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, locurile pe podium urmand sa fie rasplatite cu 70.000 de euro – locul 1, 20.000 de euro – locul 2 și 10.000 de euro – locul 3.

Criteriile de jurizare includ: oportunitatea afacerii si potențialul ei de crestere, analiza modelului de afacere precum si strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiara si sustenabilitatea, experienta si angajamentul echipei de management.

Evenimentul este deschis publicului gratuit, fie ca sunt antreprenori sau aspira la asta si va include si o serie de sesiuni cu speakeri locali si interntționali, antreprenori si experti, precum si workshop-uri pe teme de interes pentru antreprenoriat.

Principalele teme de discutie vor fi construirea unui startup de impact, nevoile antreprenorilor la inceput de drum, obtinerea de resurse si de ajutor care chiar face diferenta.

In plus, vor fi anuntate si rezultate preliminare din Barometrul Startup-urilor din Romania, o analiza complexa care a urmarit crearea unei imagini de ansamblu a antreprenoriatului îi tara.

Costas Papaikonomou, Cofondator Happen Group si autor al seriei Grumpy Innovator si Steven d`Souza, autor al cartii Not Doing:The Art of Turning Struggle into Ease sunt invitatii de onoare ai competitiei, antreprenorii romani urmand sa afle de la ei secrete legate de inovatie,  lectii pe care le pot lua startup-urile de la companiile mari si despre modul in care se construieste in mod sustenabil o afacere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here