Home Casa Redecorezi casa? Poti si tu, dar fa-o cu stil

Redecorezi casa? Poti si tu, dar fa-o cu stil

1021
0
SHARE

Este la moda sa aplici diverse solutii DIY si redecorarea locuintei. Pana la urma, magazinele de bricolaj sunt peste tot, revistele si ste-urile gem de povesti destinate decoratorilor de interior incepatori, iar mai toate cunostintele tale se lauda cu experiente in acest sens.

Pana la a trece la fapte insa, nu strica sa cauti si un curs de initiere in arta decorarii unui spatiu interior. 4 astfel de sesiuni de initiere pot fi urmate contra sumei de 300 lei, incepand cu 21 noiembrie, la Art&Hobby Studio, de la ora 19:00.

In fiecare marti vei afla cate ceva despre ce este designul interior, stilurile de design interior celebre, cum poti folosi materialele textile, matriter si decoratiuni saui cum sa pui in balanta “calitatea si confortul” cu “ce se poarta”.

De asemenea, vei primi notiuni de desen 2D si 3D, care te vor ajuta sa realizezi schite despre imaginea viitoarea pe care ai vrea sa o dai fiecarei camere din locuinta ta.

Varsta minima pentru cursanti este de 14 ani, iar in pretul cursului intra si materialele si ustensile necesare desfasurarii activitatii in atelier. Restul, desigur, tine de inspiratia ta si de simtul artistic de care dai dovada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here