Home Companii Recunoastere: ALEF Distribution, desemnata Microsoft Country Partner of the Year

Recunoastere: ALEF Distribution, desemnata Microsoft Country Partner of the Year

883
0
SHARE

Compania ALEF Distribution RO a fiost desemnata Microsoft Country Partner of the Year 2017 pentru Romania, in cadrul evenimentului anual organizat la Washington de gigantul IT american.

Totodata, ALEF a mai primit doua distinctii pe plan local in cadrul Microsoft Club 2017: Best Partner of the year FY17 si Best Channel Developer FY17, recunoasterea meritelor firmei din Romania venind in urma unei bune reprezentari pe piata a produselor si solutiilor partenerului american atat pentru segmentul consumer, cat si pentru piata business.

“Suntem onorati sa recunoastem compania ALEF Distribution RO din Romania ca cel mai bun partener Microsoft al anului, pentru tara sa”, a declarat Ron Huddleston, vicepresedinte Microsoft.

Gala anuala Microsoft Partner of the Year Awards acorda premii de recunoastere partenerilor Microsoft care demonstreaza excelenta in inovare si implementarea solutiilor bazate pe tehnologiile Microsoft.

Finalistii si castigatorii au fost selectati dintre cele peste 2.800 de nominalizari, din 115 tari, pe baza angajamentului fata de clienti, a impactului pe care solutia acestora o are asupra industriei si a modului exceptional de utilizare a tehnologiilor Microsoft.

“Aceste premii reprezinta o recunoastere a profesionalismului si expertizei echipei ALEF in implementarea tehnologiilor Microsoft. In acelasi timp, distinctiile ne motiveaza sa ne mentinem si sa ne consolidam statutul de lider, sa ne transformam in permanenta pentru a servi mai bine clientii, abordand strategii de vanzari si de marketing inovatoare, in trend cu noile produse si servicii Microsoft”, a declarat Dragos Popescu, Manager General al ALEF Distribution RO, dupa primirea distinctiilor.

ALEF Distribution RO face parte din ALEF Group, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata de distributie cu valoarea adaugata de sisteme si echipamente IT din Europa Centrala si de Sud-Est, cu afaceri estimate de peste 200 milioane de euro, in 2017.

Odata cu intrarea pe piata locala, prin joint-venture cu firma LIKEIT Solution, ALEF se pozitioneaza drept unul dintre cei mai mari jucatori din segmentul de securitate, infrastructura IT si comunicatii de voce. In Romania, compania are 50 de angajati si a dezvoltat o retea de peste 1.500 reselleri activi.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here