Home Timp liber Marti, mai multe ceasuri bune: Amphora da tonul Barmaniadei – Etapa de...

Marti, mai multe ceasuri bune: Amphora da tonul Barmaniadei – Etapa de Flair

1155
0
SHARE

Nu poti incepe o vacanta fara un antrenament de distractie in forta, asa ca Amphora te invita sa intri in atmosfera minivacantei de 1 Decembrie inca de marti, 28 noiembrie.

Pentru nostagicii care inca mai simt sub talpi nisipul plajelor din Vama, ca si pentru toti cei care vor sa se bucure de o seara excitanta in atmosfera unui concurs dedicat barmanilor profesionisti, Amphora anunta deschisa Barmaniada-Etapa de Flair.

Maiestria si priceperea barmanilor de a jongla cu sticle, ustensile si pahare vor fi duse la extrem in Amphora, intr-o competitie ce va reuni cei mai buni flairbartenderi din tara, multi dintre ei medaliati la concursuri internationale prestigioase. Spiritul inconfundabil marca Amphora si bartendingul de cea mai inalta clasa vor fi acompaniate de cocktailuri exceptionale cu Matusalem Rum sau Patron Tequila, Monin si Feever Tree.

Alte experiente inedite care te asteapta la Amphora sunt tururile de oras in intr-un London Bus autentic, dotat cu cel mai cool Mexican Bar, de unde poti servi un mix mexicano-britanic: Patronic! Atentie, show-ul incepe la ora 18:00 si se va prelungi pana spre orele diminetii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here