Home Stiri Totul pentru turisti! Nu o sa crezi in ce au investit chinezii...

Totul pentru turisti! Nu o sa crezi in ce au investit chinezii 3 miliarde de dolari

861
0
SHARE

“Revolutia toaletelor”, acesta este numele unui program special lansat de Beijing in 2015 si care a consumat  din bugetul tarii echivalentul a 3 miliarde USD.

68.000 de toalete publice din zonele cu potential turistic din China au fost modernizate in cadrul programului derulat pe o perioada de 3 ani, WC-urile fiind chiar cotate cu calificative de pana la 3 stele, anunta CNBC.

Conform Administratiei Nationale pentru Turism din China, calificativele sunt date in functie de 58 de criterii, printre care se numara performantele sistemului de ventilatie, acustica sistemului de sonorizare din interior sau rezerva de hartie igienica pusa la dispozitia turistilor. Cele mai elegante vespasiene vin cu ecrane tv montate la interior si acces la reteaua Wi-Fi.

Chiar daca suma alocata acestui program de imbunatatire a serviciilor atinge deja un nivel colosal, chiar sio pentru China, autoritatile de la bEijing au decis sa continue actiunea, intre 2018 si 2020, alte 64.000 de toalete publice urmand sa fie modernizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here