Home Stiri Moda programelor “Rabla” la romani: Ce vechituri mai poti schimba in magazine

Moda programelor “Rabla” la romani: Ce vechituri mai poti schimba in magazine

1007
0
SHARE

In segmentul auto, programul Rabla, sustinut de stat in vederea modernizarii parcului national auto, este deja arhicunoscut, dar ideea s-a extins si in alte sectorul privat, unele oferte fiind de-a dreptul surprinzatoare.

Biciclete vechi, masini de spalat, telefoane sau chiar becuri sunt o parte dintre lucrurile pe care le poti valorifica in diverse magazine, in schimbul acestora oferindu-se vouchere de reducere sau chiar alte produse similare la schimb.

Ultimul exemplu in materie de reciclare a unor obiecte des intalnite in orice gospodarie il da Hornbach, retailerul din segmentul bricolaj punand accent pe inlocuirea vechilor becuri de iluminat cu unele mult mai eficiente din punct de vedere al consumului.

Accent pe tehnologia LED

“Rabla pentru becuri”, programul initiat de Hornbach pentru inlocuirea vechilor becuri din casele romanilor, merge mana in mana cu un proiect de reamenajare al departamentelor cu corpuri de iluminat, pana la sfarsitul lunii fenbruarie noul design al sectoarelor respective urmand sa fie intalnit in fiecare magazin din retea.

Conform reprezentantilor companiei, dintre cele 2.000 de corpuri de iluminat ce pot fi gasite in magazine, jumatate se afla permanent pe stoc, iar cealalta jumatate este disponibila la comanda, cu termen de livrare intre 5 si 10 zile lucratoare.

„Ca de fiecare data, urmarim sa oferim clientilor produse adecvate pentru buna desfasurare a  activitatilor de zi cu zi. In acest sens, punem la dispozitia celor care ne trec pragul o gama larga de corpuri de iluminat, potrivita celor mai variate nevoi. Vom continua sa diversificam acest segment de produse, astfel incat clientii sa gasească in magazinele noastre ceea ce au nevoie”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

In tot acest timp, Hornbach continua programul “Rabla pentru becuri”, ca parte a initiativei de reciclare a becurilor. Astfel, clientii care vin cu becuri uzate in magazine primesc in schimb becuri noi.

Oferta Hornbach pune accent pe tehnologia LED, care a cunoscut o mare popularitate in ultimii ani. Desi becurile standard sunt inca utilizate pe scara larga, beneficiile noii generatii de corpuri de iluminat au determinat consumatorii sa-si reconsidere alegerile in acest domeniu.

Stiluri diverse

Conform reprezentantilor retailerului, printre preferintele romanilor in materie de corpuri de iluminat se regasesc stilurile Country, Romance, Modern si Trend. Stilul Country simbolizeaza frumusetea vietii de la tara si propune tonuri deschise, insotite de elemente practice. Romance poate fi identificat prin culorile delicate de crem, roz si tonuri neutre. Corpurile de iluminat din stilul Modern pun accent pe linii, forme si culori cat mai simple, iar produsele de iluminat din segmentul Trend se bazeaza pe o paleta variata de culori, de la verde deschis, pana la nuante olive sau bej.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here