Home Cariere Look TV are un nou actionar. Ce ambitii are acesta

Look TV are un nou actionar. Ce ambitii are acesta

2470
0
SHARE

Clever Media Network, compania care detine in portofoliu televiziunea Look TV, are un nou actionar, in persoana lui Vasile Iuga, fost director al PriceWaterhouse Coopers.

Iuga a achizitionat 24% din pachetul de actiuni a Clever Media Network, iar intentiile sale demonstreaza ca acesta va fi implicat in derularea unui proiect nou al companiei.

“Voi fi asociat in companie dar, din punct de vedere operational, voi fi implicat mai mult in proiectul televiziunii de business. Am simtit ca un astfel de proiect axat pe business si pe educatie economica ma atrage.

Simt nevoia sa impartasesc din experienta pe care am acumulat-o, din cunoștintele pe care le am despre economia de la noi, dar si din regiune. La PwC, am fost implicat in mii de proiecte de business, prin activitatea de consultanta. Numai clusterul de business din Estul Europei, de care eram direct responsabil ca membru in boardul PWC, insemna afaceri de 90-100 de milioane de dolari”, a declarat Vasile Iuga, pentru paginademedia.ro.

Iuga a lucrat in cadrul PWC timp de 26 de ani, ocupand, pe rand, functtile de Country Managing Partner, Managing Partner PwC Europa de Sud-Est  sii apoi membru al boardului PwC Central and Eastern Europe.

In prezent, ocupa functii in conducerea Patria Bank si in Consiliul de Administratie al Ana Hotels. Clever Media Network il are ca actionar majoritar pe Adrian Tomsa, un apropiat al lui Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS si al retelei radio-TV Digi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here