Home Life McVegan, noul meniu introdus in restaurantele McDonalds

McVegan, noul meniu introdus in restaurantele McDonalds

1359
0
SHARE

Schimbare totala de atitudine in restaurantele lantului McDonalds din Finlanda si Suedia, unde vegetarienii si vegani sunt poftiti, din 28 decembrie, sa serveasca cel mai nou preparat lansat de companie: burgerul din soia.

Burgerul a fost rapid poreclit MCVegan, dupa ce compania a facut o serie de teste privind pefereintele consumatorilor din Tampere-Finlanda, anunta Quartz.

Reprezentantii lantului fast-food au anuntat ca vor lucra cu Anamma pentru a crea noi sortimente de produse care sa corespunda trendului vegan-vegetarian tot mai intalnit.

“Sunt curente care se intalnesc la scara larga si tot mai multi oameni prefera preparatele bazate pe plante”, au aprecuiat reprezentanti McDonalds.

Este tipic pentru companie a testeze noile produse pe diverse piete pana sa le raspandeasca in restaurantele de pe tot gloabul, iar urmatoarea paita care va fi abordata este SUA.

Pe piata americana, mai multe startup-uri, cum ar fi Beyond Meat an d Impossible Foods, au lansat deja burgeri vegani, bucurandu-se de un real succes in randul publicului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here