Home CSR Oaia, brand insistent! Ministrul Daea doneaza 1000 de perechi de ciorapi de...

Oaia, brand insistent! Ministrul Daea doneaza 1000 de perechi de ciorapi de lana

1176
0
SHARE

Ministrului Agriculturii, petre Daea, i se pot reprosa multe, mai putin lipsa de consecventa in promovarea oii cu toate rmele din arsenalul aflat la dispozitia sa.

Conform unui comunicat al ministerului, Daea vrea sa atinga doua obiective intr-o singura lovitura,  promovand campania “Alge oaia!” printr-o actiune umanitara.

Astfel, Petre Daea se va deplasa la cateva camine de batrani din Giurgiu, Calarasi si Ialomita pentru a dona batranilor 1000 de perechi de ciorapi din lana.

“In spiritul sarbatorilor de iarna, ministrul impreuna cu angajatii din MADR au achizitionat, din mai multe judete ale țării (Sibiu, Bistrita-Nasaud, Maramures) sosete de lana crosetate manual. Prin acest demers, ministrul isi doreste sa le faca o mica bucurie in prag de Craciun, persoanelor varstnice aflate in centrele de ingrijire de la Oncesti (GR), Ciocanesti (CL), Slobozia, Balaciu (IL).

Aceasta actiune face parte din Campania ~Alege oaia!~ și are ca scop îicurajarea si promovarea micilor producatori locali.”, se arata in comunicatul de presa al MADR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here