Home Stiri De Craciun, ca mafiotii! Arhitectii bucuresteni au prins-o pe Firea calcand legea...

De Craciun, ca mafiotii! Arhitectii bucuresteni au prins-o pe Firea calcand legea in picioare

4096
0
SHARE

Edilul-sef al Capitalei este acuzat de arhitectii bucuresteni ca isi face de cap pe langa lege, dand startul unor amenajari care afecteaza zone protejate din Bucuresti.

Mai mult, presedintele Ordinului Arhitectilor din Bucuresti, Serban Sturdza, suspecteaza ca Gabriela Firea intentioneaza sa profite de acalmia asternuta peste oras in perioada Sarbatorilor pentru a-si pune in practica ilegalitatile.

Primar in flagrant

“Cotroceam astazi prin Cotroceni si, ce sa vezi? Vad ca s-a schimbat modul de lucru. Nu mai e noaptea ca hotii, ci de Craciun, ca mafiotii. Fara nici o autorizatie afisata conform legii, s-a purces la construirea unui patinoar in parcul Romniceanu, arie protejata, de altfel. Si fără consultarea obligatorie a cetatenilor si fara acordul Directiei de Cultura a Municipiului Bucuresti. Cazul e tipic de ghinion, caci nu toata lumea hiberneaza de Craciun, intre doua sarmale si un carnat”, sustine arhitectul Sturdza pe contul sau de Facebook.

Mai mult, acesta a si depus, chiar de Craciun, o sesizare la Politie impotriva primarului Gabriela Firea, cerand ca, ulterior, sa fie alertate si alte institutii care au rolul de a veghea la respectarea legii in acest caz, asa cum este Ministerul Culturii.

“Nici Ceausescu nu si-a permis”

Arhitectul Sturdza considera revoltator modul in care actuala conducere a primariei Bucuresti isi pune in practica planurile, amintind ca nici Ceausescu nu a recurs la demolarea monumentelor si zonelor istorice din Bucuresti in timpul Sarbatorilor de iarna.

“Nu stiu daca aveti zone protejate in Voluntari. Dar in Bucuresti, va anunt ca ele exista. Si chiar sunt protejate. Si este un delict sa te atingi de ele fara toate autorizatiile. In caz ca starea va permite, v-as ramane recunoscator daca ati face ceva pentru a opri distrugerea parcului Romniceanu. Intre noi fiind vorba, nici Ceausescu nu si-a permis sa demoleze in Bucuresti de Sfintele Sarbatori”, incheie presedintele OARB postarea sa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here