Home Destinatii Destinatii pe care ar trebui sa le vizitezi in 2018. Ti-ai facut...

Destinatii pe care ar trebui sa le vizitezi in 2018. Ti-ai facut planurile de vacanta?

731
0
SHARE

Experii in turism au calculat si au tras linie: 2018 are in bagajul de vacanta cateva destinatii spre care sa iti indrepti antentia.

Situate pe mai multe continente, acestea pot fi selectate in functie de gustul fiecaruia in ceea ce priveste turismul cultural, cel de aventura, relaxare sau cheful de a trai experiente inedite dupa cum anunta Readers Digest.

Edmonton-Canada

Cu siguranta, numele capitalei provinciei Alberta nu iti suna la fel de familiar ca Toronto sau Montreal, dar orasul Edmonton are destule de oferit unui vizitator.

Telecabina River Valley se va deschide incepand cu acest an, oferindu-ti sansa de a calatori din centrul orasului pana in defileul raului Saskatchewan.

Max Pixel

Tot in Edmonton vei gasi cel mai mare conglomerat de parcuri urbane din lume, cu 20 de gradini de acesti tip interconectate pe ambele maluri ale raului care traverseaza orasul, iar Cu putin noroc, intr-o noapte de iarna poti zari chiar si Aurora Boreala de pe aleile parcurilor.

De asemenea, trei din cele mai bune restaurante din Canada se gasesc in Edmonton, fapt care iti da ocazia sa rogramezi o calatorie romantica peste Atlantic, intr-un oras cu o viata culturala vibranta.

Barbados

Insula din Caraibe are sansa de a fi ferita din calea uraganelor care si-au facut de cap in regiune in ultimii ani, asa ca este o destinatie sigura de vacanta.

Plajele sale superbe, statiunile elegante si activitatile tipice turismului de aventura au scapat pana acum atentie vizitatorilor din intreaga lumea, asa ca te poti bucura de o vacanta exotica la preturi atractive.

Public Domain Pictures

In plus, capitala Bridgetown ofera destule experiente care sa se transfrme in amintiri placute in albumul tau de calatorii. Aici poti vizita o taverna a piratilor sau poti sa e dedici shoppingului in magazinele duty-free si cele de artizanat local.

Nu ezita sa incerci delicatese locale servite in bistrourile si tavernele din oras. Cu siguranta, acestea isi vor lasa o amprenta placuta asupra vacantei petrecuta in Barbados.

Maremma – Italia

Toscana nu mai este demult un secret pentru turistii dedati la vacantele rurale din peninsula italiana, dar Maremma, printr-o minune a ramas una dintre zonele mai putin vizitate de calatori.

Plajele sale retrase, cu mici restaurante si casute rustice de plaja, te vor fermeca pe loc, iar magia unei vacante in Maremma va fi completat de excursiile in interiorul zonei din sud-vestul Toscanei, unde sate fortificate, castele medievale si peisaje colinare de vis se succed in ritm ametitor.

Flickr

De asemenea, bucataria din zona si vinurile aromate vor face ca Maremma sa fie una dintre destinatiile tale preferate din ultima vreme.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here