Home Cariere China a inceput vanatoarea de talente la nivel global. Sunt vizati artisti,...

China a inceput vanatoarea de talente la nivel global. Sunt vizati artisti, atleti si castigatori ai Premiului Nobel

880
0
SHARE

Viza pe 10 ani si multe beneficii financiare, aceasta este oferta pe care guvernul chinez o pune pe masa in fata talentelor de top din diverse domenii.

Ambitia Chinei de a se impune ca o putere mondiala din punct de vedere socio-economic a declansat si o vanatoare de talente la nivel global, Beijingul lansad oferte catre experti in tehnologie, oameni de stiinta,  antreprenori de top, artisti, atleti si castigatori ai unor premii prestigioase din diverse domenii, anunta BBC.

In prima faza, oficialii de la Beijing se asteapta ca oferta lor sa atraga aproximativ 50.000 de aplicanti. In paralel, un alt program dedicat expatilor chinezi cu diverse talente si abilitati este in derulare inca din 2016.

Guvernul de la Beijing a explicat ca cererile pot fi depuse online, dosarele aplicantilor urmand sa fie analizate intr-un ritm foarte rapid.

Cei care obtin Ok-ul Beijingului vor putea ramane in China pana la 180 de zile fara a fi nevoiti sa isi reinoiasca vizele de intrare in tara si isi vor putea aduce si familiile sau partenerii de viata.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here