Home Destinatii Legatura directa cu vacanta visata. 5.000 de romani sunt asteptati in Iordania

Legatura directa cu vacanta visata. 5.000 de romani sunt asteptati in Iordania

1532
0
SHARE

De anul acesta, circa 5.000 de turisti romani vor putea zbura direct catre Iordania in cautarea sejurului de vis.

Prestige Tours a lansat un pachet de vacanta in statiunea Aqaba, oferta incluzand sejururi cu zboruri charter catre statiunea de la Marea Rosie, cu plecari saptamanale din Bucuresti in perioada martie-iunie 2018.

Primavara pe plaja

“Mizam pe Iordania pentru ca am observat ca interesul turistilor romani a crescut pentru aceasta destinatie, fiind una dintre cele mai bogate din punct de vedere turistic si una dintre cele mai sigure tari din lume.

De asemenea, Iordania este o alternativa buna pentru turistii care vor o vacanta la plaja primavara, in resorturi cu servicii all inclusive, un zbor mai scurt de patru ore si sa viziteze unele dintre cele mai apreciate atractii turistice la nivel mondial”, explica Elena Anghel, managing director Prestige Tours.

Tarifele pentru o vacanta de sapte nopți in Iordania vor fi disponibile pentru piata romaneasca incepand cu 15 ianuarie, avand incluse zbor direct cu compania aeriana de linie Royal Jordanian Airlines, cazare la hoteluri de patru si cinci stele, taxele de aeroport, transferurile precum si program de vizitare a obiectivelor turistice din zona.

Prestige Tours estimeaza ca un numar de 5.000 de turisti romani vor opta pentru un sejur in Aqaba in primul an de operare.

Prestige Tours a fost primul turoperator care a creat pachete charter spre destinatii precum Dubai, Insulele Grecesti, Cipru, Egipt, Mallorca, Tenerife si Maldive. In prezent, Antalya este destinatia vedeta pentru Prestige Tours. In martie 2016, Prestige Tours a fost preluata de Calypso Tour, unul dintre cei mai mari turoperatori din Turcia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here