Home Destinatii Antalya revine in topul preferintelor turistilor, dar asta se va cunoaste si...

Antalya revine in topul preferintelor turistilor, dar asta se va cunoaste si in tarife

1102
0
SHARE

Turcia a fost vizitata in 2017 de 32 milioane de turisti straini, peste 10 milioane dintre acestia indreptandu-se spre statiunile din Antalya.

Conform datelor prezentate de Asociatia Hotelierilor din Industria Turistica Mediteraneana a Turciei, cifra arata o cretere cu 56,6% a numarului de turisti ajunsi anul trecut in Antalya fata de 2016, anunta Hurriyet Daily News.

Rusii au intretuinut acest trend ascendent, 4,7 milioane de vizitatori ai litoralului din Antalya provenind din aceasta tara. In opinia presedintelui asociatiei, Erkan Yagci, numarul turistilor straini veniti in Turcia va continua sa creasca in perioada urmatoare, dupa cum indica rezervarile early booking din preent. In acest caz, hotelierii pot aplica o noua politica tarifara pentru sezonul estival, crede Yagci.

“Trebuie sa gasim un echilibru statisfacator intre pret si calitatea serviciilor. Trebuie sa ne concentram pe politica tarifara si a o actualizam. Cu toate acestea nu recomand o crestere brusca a preturilor, ci una graduala”, a precizat Erkan Yagci.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here