Home Companii SAP, lider in piata solutiilor cloud de marketing. Hybris Marketing Cloud ofera...

SAP, lider in piata solutiilor cloud de marketing. Hybris Marketing Cloud ofera si suport pentru GDPR

818
0
SHARE

Cel mai nou raport IDC MarketScape dedicat pietei solutiilor cloud de marketing bazat pe Inteligenta Artificiala arata ca SAP isi mentine suprematia in domeniu cu ajutorul platformei SAP Hybris Marketing Cloud.

Noua solutie este caracterizata de o arhitectura unica, asigurand confidentialitatea datelor si oferind suport pentru reglementarile GDPR; posibilitatea de a rula campanii de marketing de tip B2B si B2C intr-o singura platforma; o serie de module precum planificarea de marketing, managementul bugetelor, dar si functionalitati pentru zona de customer loyalty.

“Utilizarea Inteligentei Artificiale si a Machine Learning in actiunile de marketing digital si managementul clientilor devine cruciala, mai ales in domeniile in care impactul deciziilor in timp real poate influenta considerabil rata de conversie, valoarea vanzarilor si experienta oferita consumatorilor. Clientii SAP pot beneficia de un avantaj tehnologic, facilitatile SAP Hybris Marketing Cloud fiind oferite fara costuri aditionale’’, afirma Gerry Murray, Director IDC Marketing and Sales Technology Research.

Hybris Marketing Cloud raspunde nevoii companiilor de a se adapta rapid schimbarilor ce intervin in comportamentele consumatorilor. In opinia lui Marcus Ruebsam, Senior VP si Global Head SAP Hybris, astfel de platforme trebuie sa includa capabilitati noi, precum motoare de recomandare pe baza de Inteligenta Artificiala (AI), analiza de atribuire, afinitate de interes si analiza sentimentului social.

Din acest punct de vedere Hybris este un instrument perfect pentru brandurile care urmaresc sa-si loializeze consumatorii prin oferirea de experiente de cumparare peste asteptari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here