Home Companii Abordare noua. BASF a lansat o gama de vopsele de retus prietenoase...

Abordare noua. BASF a lansat o gama de vopsele de retus prietenoase cu mediul

1218
0
SHARE

Divizia de Produse de acoperire (vopsele & lacuri) a BASF a lansat noi linii de produse in Europa, pentru brandurile de vopsea de retus Glasurit si R-M, care fac retusarea autovehiculelor mai durabila.

Acestea sunt primele produse de retus din lume produse in conformitate cu abordarea certificata pentru echilibrul biomasei, contribuind, astfel, la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, anunta compania intr-un comunicat de presa.

Nouatatea consta in folosirea unor resurse energetice regenerabile in procesul de fabricatie (biodiesel sau biogaz), conform unui model matematic prin care resursele fosile pot fi inlocuite cu resurse regenerabile in proportie de 100%.

“Pe masura ce am dezvoltat noua gama de produse, am dorit sa ne asiguram ca nu vor exista schimbari in ceea ce priveste calitatea sau modul de aplicare pentru clientii nostri. Abordarea privind echilibrul biomasei permite utilizarea resurselor regenerabile inca de la inceputul productiei chimice.

Acest lucru ne permite sa procesam cu usurinta produsele astfel obtinute si sa le folosim pentru fabricarea produselor noastre de retus”, a explicat Katja Scharpwinkel, head ofAutomotive Refinish EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), divizie din cadrul BASF. “Prin dezvoltarea noii linii de produse, oferim vopsitoriilor ocazia de a se diferentia de competitie si de a influenta in mod direct consumul de dioxid de carbon, contribuind astfel, constient, la protectia mediului”, a mai spus aceasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here