Home Cariere Antrenament pentru succes. Cursurile RO-WIN, pregatire online pentru antreprenorii amatori

Antrenament pentru succes. Cursurile RO-WIN, pregatire online pentru antreprenorii amatori

1077
0
SHARE

Finantarea unei afaceri s-ar putea sa nu fie resursa cea mai importanta pe care sa o accesezi in momentul in care demarezi un proiect propriu.

Cunostintele reprezinta si ele un atu de care trebuie sa tii cont, iar Impact HUB si RO-WIN pun acum la bataie o linie de finantare de cate 35.000 euro pentru 36 de startup-uri lansate de antreprenori romani din diaspora, dar si o serie de cursuri de pregatire tinute de specialisti cu experienta de la care sa inveti cum sa gestionezi fondurile si cum sa iti realizezi un plan de afaceri, sa discuti cu furnizorii sau sa treci peste dificultatile birocratice.

Cursurile sunt gratuite si sunt impartite in 12 module cu temele: De la idee la start-up, Primii paşi, Management operaţional, Marketing şi promovare, Managementul financiar, Managementul echipei, Strategia de lansare a afacerii, Sustenabilitate & Egalitate de şanse.

Durata programului Diaspora Startup este de 3 luni, iar cursurile completeaza oferta de finantare cu 35.000 de euro pentru cele 36 de idei de afaceri prezentate de potentiali antreprenori din diaspora. Cursurile debuteaza pe 14 martie si ofera locuri pentru 300 de potentiali antreprenori. Formularul de inscriere poate fi completat aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here