Home Cariere Aurelia Costache, noul lider al departamentului de Asistenta in afaceri EY Romania

Aurelia Costache, noul lider al departamentului de Asistenta in afaceri EY Romania

1005
0
SHARE

Aurelia Costache preia conducerea departamentului de Asistenta in afaceri al EY Romania, dupa ce a coordonat timp de trei ani divizia de consultanta pentru industria serviciilor financiare a companiei.
In ultimii doi ani an, Aurelia a fost implicata de asemenea in infiintarea centrului de excelenta global al EY pentru automatizare RPA (Robotic Process Automation).

„Ma bucur ca pot prelua conducerea acestei linii de servicii care are o dinamica extraordinara pe piata din Romania. Centrul RPA pe care l-am dezvoltat aici ne permite sa aducem pe piata locala cele mai inovatoare servicii profesionale care se nasc acum la nivel global. Pe langa avantajele evidente pentru clientii nostri de aici, care au acum acces la astfel de servicii, cred ca mai important este impactul asupra echipei, prin noile oportunitati de crestere a specialistilor din Romania si prin integrarea lor in proiecte de anvergura globala”, explica Aurelia Costache.

Cu o experienta de peste 20 ani acumulata in calitate de consultant in domeniul bancar si telecom, Aurelia se bucura de o larga recunoastere profesionala pe piata din Romania, ea ajutand numeroase companii sa isi imbunatateasca gradul de utilizare a sistemelor informatice, aliniind functia IT obiectivelor strategice de business ale firmelor.

De asemenea, a coordonat diverse proiecte din zonele de Business Intelligence, Data Governance, reorganizarea proceselor de afaceri, conformitatea cu diferitele reglementari, precum si securitate si continuitatea afacerii. In plus, a oferit asistenta in cadrul proiectelor de infiintare de noi banci, precum si in proiecte de transformare a retelelor de sucursale, a modului de servire a clientilor si de remodelare a proceselor de business din cadrul institutiilor bancare.

Aurelia detine un EMBA in cadrul Ecole Nationale des Ponts et Chaussees Paris si o diploma postuniversitara in Afaceri Internationale din partea Universitatii din Edinburgh. De asemenea, detine mai multe certificari internationale: Certified Information System Auditor (CISA), Certified Information Securty Maneger (CISM), ISMS Lead Auditor, Lean Practitioner si Professional Project Manager (PMP). Aurelia a participat in mod activ in cadrul mai multor organizatii profesionale din Romania: Comitetul IT&C al AmCham, Comitetul pentru Inovatie si Tehnologie al Consiliului Investitorilor Straini sau proiectul “1001 start-ups” al organizatiei Romanian Business Leaders.

“In contextul digitalizarii si al provocarilor de pe piata fortei de munca, alaturi de presiunea generata de cresterea complexitatii reglementarilor privind protectia datelor, echipa EY Advisory, consolidata acum prin leadership-ul si experienta Aureliei, va sprijini clientii nostri din Romania sa gestioneze incertitudinile actuale si sa fie parte din schimbarea care redefineste toate industriile la nivel global”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here