Home Casa Un nou sortiment de vopsele ecologice Novacolor a intrat pe piata. Afla...

Un nou sortiment de vopsele ecologice Novacolor a intrat pe piata. Afla care sunt atuurile lor

1007
0
SHARE

“Puro”, “Africa” si “Patina Minerale” sunt cele mai noi produse din baza vopselelor decorative lansate de Novacolor.

Gama de vopsele decorative recent lansata este caracterizata de puternicele efecte de satinare, metalizare si antichizare obtinute gratie dispersiilor BASF.

Noile produse au si caracteristici ecologice, Puro, spre exemplu, fiind o inovatie opaca pe baza de apa minerala sipolisilicat de potasiu, inodora,care nu contine niciun compus organic volatil (VOC), nici formaldehida, iar intreaga gama foloseste biomasa ca materie prima.

Pentru satinarea interioara si exterioara, Novacolor ofera vopseaua “Patina Minerale”, o culoare minerala pe baza de silicat, care creeaza un efect antichizat. “Africa”, finisajul pentru decorarea interiorului care creeaza un joc de lumina si culori schimbator si placut, pe baza unor reflexii metalice blande, completeaza gama de produse.

Compania Novacolor a facut in ultimii ani un efort important si constient pentru a elimina sau pentru a reduce drastic utilizarea substantelor si a solventilor critici, pornind de la faza studiului si a proiectarii de noi materiale.

“Novacolor a ales sa anticipeze intotdeauna tendintele, cercetand in permanenta solutii noi, punand un accent deosebit pe ecologie. Datorita parteneriatului cu BASF, lansam trei produse pe piata, care raspund provocarilor privind protectia mediului, reproiectand lantul de productie”, spune Roberta Vecci, director de marketing Novacolor Srl.

“Consumatorii cer din ce ince mai mult tencuieli arhitecturale durabile si care sa nu faca nici un fel de compromisuri in privinta calitatii. Prin procesul de utilizare a biomasei, noi raspundem acestei cerinte si sustinem producatorii de vopsele pentru a satisface nevoile pietei de pe intregul lant valoric. Suntem fericiti ca tot mai multi clienti ofera produse cu dispersii ce utilizeaza biomasa”, explica Robert Heger, vicepresedinte, responsabil de operatiunile cudispersii ale BASF pentru constructii si acoperiri arhitecturale, in Europa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here