Home Casa Fa-ti propriul SPA in camera de baie. Iata cat de versatile se...

Fa-ti propriul SPA in camera de baie. Iata cat de versatile se dovedesc noile cazi KUMA!

1372
0
SHARE

Nu e nimeni pe lumea asta care sa nu savureze la cote maxime momentele de rasfat date de o experienta petrecuta intr-un centru SPA.

Desigur, timpul alocat tratamentelor de wellness se dovedeste limitat, dar tu poti profita de sansa de a-ti organiza chiar in camera de baie de acasa micul tau SPA cu ajutorul noilor cazi KUMA.

Colectiile pentru baie KUMA, versatile, cu un design modern, dedicate relaxarii – sunt cerintele cel mai des intalnite la momentul actual. Baile au devenit,in primul rand zone de wellness, iar din acest motiv, spatiile sunt complet transformate, pentru a putea integra cu succes elemente de design moderne.

Pasiunea pentru design in acord cu cele mai recente tendinte, au condus la crearea celei mai noi colectii de cazi de baie KUMA prezentate in concept cu forme noi de lavoar.

Cele 3 noi modele de cazi lansate de KUMA pot transforma orice baie intr-un adevarat SPA. Identitatea puternica a colectiei este data de elementele vizuale si functionale, care creeaza o noua poveste de succes in design. Limbajul de design este unul atemporal, care poate deveni cu usurinta potrivit, atat pentru zona hoteliera, cat si pentru cea particulara.

Noile cazi KUMA sunt asociate cu designul modern, luxul si calitatea, si vor fi, cu siguranta, punctul de atractie in orice baie. Wellness si design,intr-un element care va transforma baia intr-un refugiu pentru relaxare.

LAGO este un model de cada exclusivist,  care ofera posibilitati multiple. Baza acesteia este cea de cada traditionala, combinata cu forme curbe, delicate, fiind disponibila atat in varianta stand-alone, cat si pentru montaj pe colt. De altfel, produsele KUMA permit personalizarea, pentru a se integra perfect in spatiu. Acest model de cada este prezentat in concept cu lavoarul BELIZE, care se remarca prin mobilierul turnat in corp comun cu lavoarul realizat din material Rector (solid surface). Exista doua variante ale acestui concept, cu lavoarul pozitionat fie in partea stanga, fie in cea dreapta. Mobilierul ofera o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie adaptata ultimelor tendinte in design interior.

LUNA – este o cada cu un aspect aerodinamic, care pare ca pluteste si rasare de undeva din neant! Acest model este o reinterpretare a unei cazi traditionale, cu montaj la perete, oferind un confort maxim. Conceptul de prezentare este PRIMA LUNA, fiind acompaniat de un lavoar care poate fi custom made, ceea ce contribuie la o amenajare armonioasa a spatiului si ofera un aer modern, cosmopolit.

LUXO – este un remake al cazii KUMA LUXLINE no.1, o colectie iconica a companiei. Cu un design bine definit, linii mai suple si un aspect elegant, atemporal, LUXO defineste o noua frontierain designul cazilor de baie, adaugand o prezenta arhitecturala realaunei bai. Unghiul de inclinare garanteaza o experienta confortabila, iar formele organice, ergonomice, deosebite, sunt elemente care trebuie sa fie experimentate de cei care isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului de viata modern.

KUMA iti ofera acum aceasta colectie uimitoare de design, compusa din cazi moderne, opulente, profunde, in care te poti scufunda si visa. Restul depinde doar de tine!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here