Home Companii Juriul si speakerii de Techsylvania 2018 reprezinta afaceri de peste 3 miliarde...

Juriul si speakerii de Techsylvania 2018 reprezinta afaceri de peste 3 miliarde dolari. Vezi cine urca pe scena evenimentului

1403
0
SHARE

Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din estul Europei, ce se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 9-12 iunie, anunța prezența in cadrul celei de a cincea ediție a unor investitori importanti la nivel international cu bugete de peste 3 miliarde de dolari. Acestia vor juriza si premia cel mai promitator proiect al Techsylvania Startup Avalanche 2018.

Printre speakerii care vor urca pe scena Techsylvania 2018 se numara administratorii unor fonduri de venture capital cu un portofoliu vast de startup-uri sustinute la nivel global. Acestia le vor impartasi participantilor la eveniment si antreprenorilor la inceput de drum modelele lor de finantare si sfaturi pentru obtinerea de capital. Unul dintre invitati este Ashley Carroll, partener in cadrul Social Capital, un fond de investitii de peste 1.2 miliarde de dolari, cu sediul in Palo Alto, California. Firma a fost infiintata in 2011 de un fost angajat al Facebook si are in portofoliu startup-uri din domenii precum sanatate, educatie, finante-banci si mobile.

Un alt investitor de renume este si Max Niederhofer, partener in cadrul Sunstone Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa, al carui portofoliu depaseste 300 milioane de dolari. Prima sa investitie a fost in platforma de muzica online Last.fm, achizitionata de CBS in 2007 pentru suma de 280 milioane de dolari. Pe lista investitorilor se regaseste si Bartoj Ondrej, un antreprenor ceh care a fondat prima sa afacere de succes inainte sa termine facultatea, in 1996. In prezent acesta administreaza Credo Ventures, un fond care gestioneaza peste 50 de milioane de dolari. Aceasta se afla printre primii investitori ai unicornului UiPath.

Speakeri de la Waze, The New York Times, MIT si Storyheap
Au confirmat participarea la ediția de anul acesta a Techsylvania si Di-Ann Eisnor, director de dezvoltare la Waze, Sebastian Dobrincu, tanarul de 19 ani care a dezvoltat Storyheap, o companie de un milion de dolari in Statele Unite cu clienti precum Selena Gomez si Justin Bieber, dar si Katherine Manderfield, director de strategie la The New York Times, una dintre cele mai importante publicaţti din Statele Unite si Newton Howard, directorul laboratorului de specialitate de la MIT, cel care a realizat un cip ce prelungeste activitatea creierului cu pana la 5 ani.

Lista speakerilor conține peste 45 de profesionisti din IT si sfera business.

Competitia internationala Startup Avalanche, ce va avea loc in cadrul evenimentului Techsylvania, este dedicata antreprenorilor si startup-urilor din IT care au sansa de a-si prezenta proiectele in fața unora dintre cei mai renumiti profesionisti in domeniu si investitori.

Cel mai bun startup va fi premiat cu o excursie de noua zile in Silicon Valley, California pentru membrii echipei câstigatoare. Pachetul include vizite la cele mai importante companii din Silicon Valley, intalniri cu investitori, dar si cu reprezentantii celor mai mari acceleratoare de startup-uri si firme de venture capital, antreprenori de succes si experti in tehnologie.

Techsylvania este un eveniment dedicat tuturor pasionatilor din lumea IT, tehnologiei si a business-ului, creat in urma cu cinci ani de catre Oana Petrus si Vlad Ciurca. Scopul acestuia este de a deveni un liant intre comunitatile locale si cele mai noi tehnologii si tendinte, dar si de a crea circumstanțele potrivite de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT. Numarul participantilor la eveniment creste anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,500 de oameni, dovedind astfel, inca o data, ca este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Romania si din Europa de Est.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here