Home Companii mobilPay Wallet isi schimba fata pentru a satisface un numar mai mare...

mobilPay Wallet isi schimba fata pentru a satisface un numar mai mare de consumatori

900
0
SHARE

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, lanseaza versiunea 2.0 a aplicatiei mobilPay Wallet. Odata cu noua versiune, comerciantii vor putea accepta mult mai usor platile realizate cu mobilPay Wallet, prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau in pagina de plata securizata. Compania estimeaza o crestere de peste 50% a numarului de utilizatori odata cu lansarea noii versiuni.

Bazata pe caracteristici intuitive, noi functionalitati si o interfata mult mai prietenoasa, versiunea 2.0 ofera sansa lansarii oferte personalizate disponibile doar pentru clientii care achita cu mobilPay Wallet. Pe langa cardurile Visa si Mastercard de debit sau de credit, care puteau fi adaugate in aplicatie inca din versiunea anterioara, utilizatorii pot adauga acum si cardurile de loialitate de la diversi comercianti din piata. 

„Versiunea noua a aplicatiei se adreseaza consumatorului modern, informat si care doreste sa-si petreaca timpul altfel decat asteptand la cozi la banci, completand formulare online sau stand ore in sir la ghiseu. Ne dorim ca versiunea 2.0 sa ajunga la cat mai multi utilizatori, sa usureze procesul de plata si sa inlocuiasca portofelul clasic. Mai mult, clientii nostri pot beneficia de acum de reducerile cardurilor de loialitate, fiind suficient sa deschida aplicatia, sa acceseze zona Loialitate si sa prezinte cardul comerciantului in al carui magazin se afla”, declara Antonio Eram (foto), CEO si Fondator NETOPIA.

Datele NETOPIA arata ca utilizatorii mobilPay Wallet aleg sa plateasca cel mai mult in mediul online, prin scanarea codului QR din pagina de plata a celor peste 4000 de comercianti parteneri. Tranzactiile online reprezinta peste 45% din totalul platilor. Pe locul al doilea se afla plata facturilor direct din aplicatie, cu un procent de 25%, urmata de plata prin Scan & Pay in magazinele fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) care reprezinta aproape 10% din totalul tranzactiilor. Achizitiile biletelor de transport in comun direct prin mobilPay Wallet reprezinta peste 15%, orasul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca.

Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzactiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102.4 lei. Cele mai multe plati realizate prin aplicatie sunt cele pentru facturile online, taxe si impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mancarii, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de intretinere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here