Home Destinatii Blogul de travel calatorinbascheti.ro lanseaza campania “Romania celor o mie de lumi”...

Blogul de travel calatorinbascheti.ro lanseaza campania “Romania celor o mie de lumi” pentru sustinerea turismului autohton

584
0
SHARE

Calator in bascheti, unul dintre cele influente bloguri romanesti dedicate turismului, lanseaza campania “Romania celor o mie de lumi”, din dorinta de a pune umarul la relansarea turismului autohton o data cu terminarea starii de urgenta.

In cadrul campaniei, jurnalistii Laura Vereha si Sebastian Secan, detinatorii blogului www.calatorinbascheti.ro, vor aduce in atentia publicului o prima serie de 16 locuri si de pensiuni turistice din Romania care seamana izbitor cu statiuni sau obiective turistice din diferite tari ale lumii, promovand astfel o alternativa turistica interna, la fel de frumoasa ca cea internationala, dar mai accesibila romanilor si foarte potrivita pentru etapa in care ne aflam.

Printre cele 16 locuri prezentate fiecare in cate un articol dedicat se numara Ursa Mica Glamping Resort, campingul de lux aflat la Ciocanu, care rivalizeaza cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocanita de pe Valea Vaserului, care are o sora geamana in muntii Harz din Germania, plaja nestiuta de la Suncuius, aproape identica cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunarii, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive.

Laura Vereha: “Criza fara precedent poate avea si un efect pozitiv. Vom alege sa zburam mai putin, in urmatoarele luni, dar vom redescoperi tara aceasta absolut minunata. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizeaza cu destinatii turistice celebre din diferite tari ale lumii. Visati sa ajungeti in Thailanda? Avem si noi un mic colt de Thailanda. Visati sa vedeti Bali sau Grecia? Avem un Bali de Romania. Nu lipseste nici Maldive. Paradisul il avem chiar aici. Iar noi vrem sa-i ajutam pe romani sa descopere aceasta lume, intr-o singura tara”.

Sebastian Secan: “Vrem sa va inspiram sa calatoriti in Romania si vrem sa ajutam turismul autohton in aceasta perioada dificila, de aceea am lansat campania “Romania celor o mie de lumi” – o campanie independenta, realizata cu resurse proprii, pe care am gandit-o cu mare drag de Romania: am vrut sa punem si noi umarul pentru ca tara aceasta sa-si poata reveni cat mai curand. Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care il puteti face si voi daca alegeti vara aceasta sa descoperiti Romania. Impreuna hai sa lasam ceva in urma!”

Pe parcursul campaniei, care se va derula atat pe blogul calatorinbascheti.ro, cat si pe conturile de Facebook si Instagram ale acestuia, alaturi de articole vor exista si diferite concursuri si provocari gandite astfel incat sa ii determine pe romani sa opteze in acest an pentru vacante in tara, pentru a descoperi o Romanie care ascunde in ea o mie de lumi spectaculoare si inedite.
Lansat in noiembrie 2018, de jurnalistii de televiziune Laura Vereha si Sebastian Secan, calatorinbascheti.ro a devenit foarte repede unul dintre cele mai cunoscute si influente bloguri de travel din Romania. Blogul isi propune sa arate publicului Romania nestiuta, uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai banui ca sunt la noi in tara. Cu peste 135.000 de fani pe Facebook si 1.026.000 recordul de vizitatori pe luna, calatorinbascheti.ro este cel mai citit din Romania pe contentul de travel care vizeaza destinatiile din tara. Articolele calatorinbascheti.ro sunt constant in topul Zelist.ro, care monitorizeaza articolele virale din blogosfera.

Pentru mai multe informatii:

Laura Vereha: 0745580024

Sebastian Secan: 0765616739

email: contact@calatorinbascheti.ro

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here