Home Destinatii Blue Air are acum cursa directa Bucuresti – Amsterdam

Blue Air are acum cursa directa Bucuresti – Amsterdam

398
0
SHARE

Compania Blue Air conecteaza de saptamana trecuta, Bucurestiul cu Amsterdam si cu intreaga lume, punand la dispozitia pasagerilor servicii zilnice catre si dinspre aceasta destinatie-cheie, la preturi incepand de la 29 euro/ segment.

Astefl ca, pasagerii Blue Air au demonstrat un interes semnificativ pentru aceasta noua ruta, chiar si in actualul context al restrictiilor de mobilitate si al unui apetit de calatorie inca limitat. Gradul de incarcare al primei aeronave pe aceasta ruta a fost unul peste media actuala, atat pe zborul de plecare catre Amsterdam, cat si pe cel de retur la Bucuresti. Pasagerii au primit din partea Aeroportului Schipol suveniruri pentru a marca zborul inaugural Blue Air Bucuresti-Amsterdam.

Blue Air va opera zboruri zilnice intre Bucuresti Otopeni (OTP) si Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului:

  • OTP 08:20 – AMS 10:20 / AMS 11:10 – OTP 15:10
  • 7 zile/ saptamana
  • Pana la 4 x conexiuni saptamanale intre Amsterdam si 4 orase-cheie din Romania VIA Bucuresti: Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea si Baia Mare

„Suntem incantati sa oferim primul serviciu Low Cost intre Bucuresti si unul dintre cele mai importante si mai solicitate aeroporturi din Europa – Aeroportul Amsterdam Schiphol. Aceasta este o etapa foarte importanta pentru renasterea retelei Blue Air si o veste minunata pentru clientii nostri care de acum vor putea beneficia de optiuni de calatorie suplimentare la un pret accesibil. Amsterdam Schiphol reprezinta o destinatie extrem de populara atat pentru calatoriile de leisure, cat si pentru cele de business intre Olanda si Romania. Totodata, prin aceasta noua ruta optimizam oferta de calatorie pentru diaspora romaneasca care tranziteaza unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here