Home Companii Mega Image doneaza 25.000 euro pentru renovarea sectiei de oncologie pediatrica de...

Mega Image doneaza 25.000 euro pentru renovarea sectiei de oncologie pediatrica de la Spitalul Fundeni

620
0
SHARE

Mega Image marcheaza aniversarea a 25 de ani in Romania prin implicarea in comunitate cu o donatie de 25.000 de euro, catre Fundatia Metropolis pentru renovarea sectiei de oncologie pediatrica, de la etajul 7, din cadrul Spitalului Fundeni.

Proiectul de renovare a inceput in vara acestui an la initiativa Fundatiei Metropolis, care a anuntat recent in social media ca mai au nevoie in continuare de fonduri pentru a finaliza proiectul conform planului integral de renovare.

“Dincolo de orice business, sunt oameni si comunitati, care sustin fiecare plan, progres si dezvoltare. La aniversarea noastra, 25 de ani de Mega Image in Romania, ne-am uitat aproape, in comunitatile din care facem si noi parte de un sfert de secol si am raspuns imediat la nevoia de fonduri pentru renovarea sectiei de oncologie pentru copii din Spitalul Fundeni. Salutam initiativa Fundatiei Metropolis si ramanem solidari. Ne bucuram sa marcam astfel, inceputul aniversarii noastre, prin care facem bine acolo unde este nevoie. Ii invitam mai departe si pe clientii nostri sa sarbatorim impreuna printr-o campanie cu premii speciale care va incepe in curand in toate magazinele noastre. De 25 de ani am fost si suntem aproape si vom merge impreuna mai departe,” spune Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte marketing, e-commerce, comunicare si sustenabilitate Mega Image.

In luna octombrie, Mega Image va continua sa sarbatoreasca alaturi de clienti cei 25 de ani pe piata de retail din Romania, un parcurs lung, care a marcat transformari in spatiul magazinelor, experiente noi la cumparaturi si inovatii. Compania s-a mentinut permanent in topul retail-ului modern si a fost promotor al transformarilor si al adoptarii tendintelor internationale.

De la primul magazin deschis in Romania, in urma cu 25 de ani, Mega Image a depasit in prezent pragul de 800 de magazine, ajungand la un total de 818 de unitati in Bucuresti si orasele din tara, centre urbane puternice.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here