Home Societate Platesti intrarea la muzeu cu doua becuri arse!

Platesti intrarea la muzeu cu doua becuri arse!

672
0
SHARE

Daca s-a ars, adu-l la muzeu! De Ziua Internationala a Deseurilor Electrice, sarbatorita pe 14 octombrie, Asociatia Recolamp iti ofera acces gratuit la MARe (Muzeul de Arta Recenta), daca aduci doua becuri arse.

Reciclarea deseurilor din echipamente de iluminat e misiunea Recolamp de 13 ani incoace. In perioada 14 – 18 octombrie, acest obicei sanatos si pentru noi, si pentru mediu, e rasplatit cu gratuitate la MARe! Vizitatorii vor putea lasa becurile arse in una dintre cele doua zone de colectare ColtVerde special amenajate in muzeu.

„Procesul de colectare a deseurilor din echipamente de iluminat a fost incetinit in contextul pandemiei mondiale, in special din cauza accesului limitat la punctele de colectare, dar si din cauza atitudinii oamenilor, care au fost pusi in fata unei noi lumi, cu noi griji si preocupari. Pentru a sustine un comportament responsabil si a contribui la un viitor mai verde si mai sanatos, Recolamp a dezvoltat alaturi de partenerii sai o serie de activitati care sa genereze valoare adaugata si sa incurajeze oamenii sa recicleze. Astfel, marcam Ziua Internationala a Deseurilor Electrice cu o actiune in parteneriat cu Muzeul de Arta Recenta: impreuna, transformam becurile arse in acces la arta. Intre 14 si 18 octombrie, cu doar 2 becuri arse, ai acces la 150 opere de arta si iti aduci contributia la mediul inconjurator. Ne vedem la muzeu?”, a declarat Anca Lupusavei, director de marketing al Recolamp.

Reciclarea deseurilor din echipamente de iluminat trebuie sa devina un obicei pentru noi toti. Cei care isi doresc sa continue acest demers in orice zi, nu doar de Ziua Internationala a Deseurilor Electrice, pot descarca aplicatia ColtVerde, unde vor gasi harta punctelor de colectare cu cele mai apropiate centre comerciale, retail, magazine electrice sau magazine de bricolaj unde pot aduce becurile arse pentru reciclare. Masurile de protectie, siguranta si igiena sunt riguroase in toate punctele de colectare deschise.

Aplicatia poate fi descarcata din App Store si Google Play.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here