Home Cariere BestJobs vine cu noi solutii prin care angajatorii pot reduce timpul de...

BestJobs vine cu noi solutii prin care angajatorii pot reduce timpul de cautare a unui angajat

291
0
SHARE

Serviciul de recrutare, lansat sub denumirea BestJobs Agency, ofera angajatorilor o solutie completa de recrutare si selectie a candidatilor, adaptat nevoilor aparute in contextul de azi al pietei muncii. BestJobs inoveaza procesul de identificare a candidatilor relevanti prin doua noi servicii – Exclusive Recruiter si Headhunters Unlimited, devenind astfel un marketplace pentru recrutare, oferind totodata specialistilor de HR posibilitatea sa castige clienti si sa-si rotunjeasca veniturile.

Noile solutii simplifica munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari si le ofera si angajatorilor de mici dimensiuni o solutie complet externalizata pentru recrutare, reducand cu pana la 85% timpul necesar procesului de selectie a candidatilor. Totodata, specialistii in recrutare afectati de situaţia epidemiologica au posibilitatea sa-si dezvolte activitatea si sa-si suplimenteze veniturile prin serviciile oferite companiilor prin platforma BestJobs.

Prin solutia Exclusive Recruiter, peste 1.500 de agenti de recrutare profesionisti, validati de BestJobs Agency, sunt pregatiti sa-i ajute pe angajatori sa descopere cei mai buni oameni pentru echipa lor. Odata inregistrat un job, companiile pot opta pentru acest serviciu optional, iar un agent de recrutare va lucra pe lista de candidati care aplica, asa incat sa faca o selectie a celor mai relevanti candidati, sa valideze compatibilitatea si interesul pentru job printr-un prim interviu si sa genereze o lista scurta a candidatilor de top. Singurul lucru pe care il mai are de facut angajatorul este organizarea interviurilor si angajarea celui mai potrivit candidat.

In acelasi timp, prin solutia Headhunters Unlimited, angajatorii pot solicita tuturor agentilor profesionisti din BestJobs Agency sa caute si sa recomande candidati relevanti pentru pozitiile pe care le au deschise si sa concureze pentru a gasi candidatul pe care compania sa-l angajeze. Agentul care a recomandat candidatul care va fi angajat obtine venituri suplimentare de 70% din primul salariu brut afisat pe BestJobs pentru pozitia respectiva.

Prin aceste solutii, companiile care nu detin resursele necesare pentru selectia candidatilor, fie din cauza de timp sau pentru ca nu au angajati specializati in resurse umane, pot ajunge mai rapid la candidati relevanti pentru pozitiile deschise. In plus, prin Headhunters Unlimited, companiile au acces si la candidati pasivi, care au deja job si care poate nu ar aplica, dar care daca sunt propusi de un agent si contactati cu o oferta de angajatori, ar putea face trecerea la un job mai bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here