Home Casa Roxana Istvan si-a deschis propriul atelier de design floral. Decoreaza si spatii...

Roxana Istvan si-a deschis propriul atelier de design floral. Decoreaza si spatii corporate

688
0
SHARE

Designerul floral, Roxana Istvan a anuntat lansarea oficiala a atelierului de design floral din Bucuresti, din Calea Victoriei 153. Atelierul a fost conceput ca fiind un spatiu intim si minimalist in care se vor afla exponate cu vanzare – colectii limitate de buchete si aranjamente florale.

Lucrarile sunt compozitii de structuri lucrate manual si flori naturale, procesul creativ avand la baza de fiecare data o cercetare si schite detaliate.

Brandul, ce poarta semnatura designerului floral Roxana Istvan, a fost gandit drept unul al creatiilor florale premium, handmade, personalizate si in serie limitata. Compozitiile au la baza concepte unice, realizate din materiale care rezista in timp si ofera posibilitatea inlocuirii florilor naturale pentru un design mereu diferit.

Printre produsele realizate in atelierul Roxana Istvan – Haute Couture Flowers se regasesc: buchetele si obiectele de design floral pentru ocazii si evenimente speciale, obiectele de decor interior, decoruri pentru vitrine, spatii HoReCa si spatii corporate (sedii pentru branduri de nisa, spatii comerciale cu expunere diversa), floral corner (expozitii, lansari ale unor produse de marca, ceremonii private), dar si instalatii florale pentru spatii diverse, culturale si comerciale.

„Atelierul reprezinta locul in care ideile clientilor vor fi dezvoltate intr-un mod inedit si vor deveni realitate. Se defineste ca fiind un spatiu de inspiratie florala, o expozitie cu vanzare a creatiilor sofisticate si neconventionale”, declara designerul floral, Roxana Istvan.

Persoanele interesate de achizitionarea unui aranjament floral sau de crearea unui concept pentru spatii comerciale sunt asteptate la atelierul aflat pe Calea Victoriei 153. Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare: roxanaistvan.florist, Instagram, Facebook sau LinkedIn.

Programul de lucru al atelierului Roxana Istvan – Haute Couture Flowers este urmatorul: luni, marti, joi si vineri intre 10.00 si 17.00, sambata intre 10.00 si 14.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here