Home Casa Petrecerile de Halloween de la birou s-au mutat pe zoom. Comenzile pentru...

Petrecerile de Halloween de la birou s-au mutat pe zoom. Comenzile pentru decoratiuni, in crestere

786
0
SHARE

De la an la an, romanii dau o tot mai mare importanta sarbatorii de Halloween, iar acest lucru s-a reflectat si in vanzarile de decoratiuni florale de sezon, care au crescut de la an la an cu 20%, arata datele Floria.ro.

Contextul actual a schimbat chiar si aceasta sarbatoare, astfel incat anul acesta petrecerea de la birou s-a mutat pe zoom, iar comenzile pentru flori si decoratiuni specifice au fost multe, semn ca romanii sunt mai deschisi la a gasi motive de sarbatoare.

Incepand cu anul 2015, Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, include in oferta sa de toamna o colectie dedicata sarbatorii de Halloween. De la an la an, interesul pentru aranjamentele specifice, in dovleci, a crescut cu 20%, iar in mod obisnuit comenzile de flori pentru Halloween erau plasate incepand cu a doua jumatate a lunii octombrie, cele mai multe fiind destinate decorarii birourilor. Anul acesta, contextul pandemic a schimbat realitatea de pe piata muncii, in continuare un procent semnificativ de angajati muncind remote.

„Anul acesta pare ca romanii sunt mai deschisi in a gasi motive de sarbatoare. Petrecerea de Halloween este considerata de multi dintre clientii nostri un moment perfect pentru consolidarea legaturilor dintre membrii echipei, asa ca, desi contextul actual face mult mai dificil un astfel de eveniment, majoritatea a optat pentru o petrecere online, preferand sa trimita angajatilor sau partenerilor un aranjament la biroul de acasa, iar comenzile au inceput chiar de la inceputul lunii”, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro

Cei mai multi dintre clienti sunt companii medii, antreprenori, care se folosesc de acest prilej pentru a mentine o legatura cu partenerii si angajatii, dar si companii mari, cu filiale locale in toata tara. Mai mult decat atat, potrivit datelor Floria.ro, anul acesta a crescut numarul de comenzi pe segmentul florilor pentru acasa, multi angajatori incluzand acest lucru ca un beneficiu suplimentar pentru echipele care lucreaza remote.

„Traim o noua realitate pe piata muncii, iar conceptul de wellbeing la birou s-a modificat mai ales in contextul in care biroul s-a mutat acasa. Prin urmare, anul acesta, am avut multe solicitari pentru plante si aranjamente ca parte a zonei de wellness, plante care purifica aerul, dar si contribuie la starea de bine. De asemenea, si in zona clientilor finali am observat un mai mare interes pentru comenzi periodice livrate acasa, semn ca romanii pun tot mai mult pret pe amenajarea unui spatiu cat mai agreabil”, a mai precizat Marina Popescu.

Colectia de Halloweeen include 24 de aranjamente florale, cu preturi care pornesc de la 135 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here