Home Destinatii Blue Air lanseaza 13 rute noi din Cluj spre tari din Europa

Blue Air lanseaza 13 rute noi din Cluj spre tari din Europa

734
0
SHARE

Blue Air anunta introducerea incepand din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinatii-cheie din Europa. Totodata, Blue Air relanseaza operatiunile din Bacau, dupa 3 luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrarilor de reconstructie a pistei, dezvoltandu-si prezenta prin introducerea de 7 rute noi.

Incepand cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe catre 13 destinatii cheie din Europa de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv doua zboruri interne zilnice catre Bucuresti. Noile rute introduse vor optimiza oferta de calatorie a romanilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinatii europene de interes major atat pentru segmentul de leisure cat si pentru business. Noile destinatii care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma si Stuttgart.

In cadrul strategiei de pozitionare ca prima optiune de transport aerian low-cost pentru romani, Blue Air mizeaza pe extinderea retelei de rute directe si de conexiune si pe adaptarea rapida la cererea si profilul pietelor locale.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului International Bacau, Blue Air isi reconfirma angajamentul catre Bacau ca piata strategica pentru companie si anunta 7 noi rute operate din Bacau incepand cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via Bucuresti, precum si oferte si servicii personalizate si conectivitati adaptate nevoilor locale ale bacauanilor.

“Suntem incantati sa putem privi cu incredere spre viitor, definindu-ne obiectivul strategic principal, acela de a deveni prima optiune de transport aerian low-cost pe toate pietele pe care le deservim. Investim mult timp si efort in dezvoltarea hub-urilor regionale si consideram ca acest tip de implicare creeaza cel mai bun fundament pentru o dezvoltare durabila. Baza Blue Air Bacau reprezinta cea mai buna expresie a acestui angajament: 11 ani, peste 30 000 de zboruri, peste 4 000 000 pasageri care au zburat cu Blue Air de la/ catre Bacau. Suntem mandri de traditia creata si ne dorim sa rasplatim loialitatea pasagerilor nostri cu cele mai bune solutii de calatorie, adaptate permanent prioritatilor lor. Multumim bacauanilor pentru increderea acordata!

Pentru 2021, Blue Air isi propune sa ofere pasagerilor sai o retea eficienta de rute exclusive si conexiuni smart, precum si oferte si servicii relevante pentru nevoile lor actuale, bazate pe expertiza inegalabila a culturii locale.”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here