Home Companii 1 mil de litri de bere Bucur, vanduti in primul an. A...

1 mil de litri de bere Bucur, vanduti in primul an. A primit premiul The Superior Taste Award 2020

827
0
SHARE

Berea romaneasca Bucur, lansata in vara anului 2019 de United Romanian Breweries Bereprod (URBB), etalon al segmentului super premium, este recunoscuta la nivel international cu premiul The Superior Taste Award 2020, acordat de The International Taste Institute.

Peste 200 de experti in gust, membri ai celor mai prestigioase asociatii Chefs & Sommeliers din lume, au facut parte din juriul The International Taste Institute. Astfel, cei mai buni chefi din restaurante cu stele Michelin precum El Bulli (Spania) sau Le Jules Vernes (Franta), cu farfurii pregatite pentru personalitati precum, presedintele francez sau regina Angliei, dar si somelieri din 20 de tari europene au notat calitatile produsului prin metodologia internationala de degustare:

  • Blind tasting sensory analyses (fiecare produs este evaluat din punct de vedere al calitatii, avand la baza 5 caracteristici Senzoriale Hedonice Internationale – aspect, simt olfactiv, gust, textura si after-taste)
  • Product Preparation & Presentation (produsele sunt preparate si servite conform unui protocol strict, respectand instructiunile de pregatire si de servire ale producatorului. Acest proces are ca obiectiv verificarea calitatii produselor disponibile consumatorului).

„Prin lansarea berii Bucur ne-am dorit sa readucem la masa consumatorului atmosfera unui Bucuresti al secolului XIX sau chiar inceput de secol XX, cu toate tipologiile vremii si excentritatile lor, prezentate pe fiecare sticla de bere – neaparat doar in completarea unui produs de calitate necontestabila. Acest lucru a fost imbratisat de amatorii unui gust autentic romanesc si deopotriva, ne-a adus recunoastere internationala. Anul acesta, juriul The International Taste Institute acorda berii Bucur premiul The Superior Taste Award 2020, fapt ce incununeaza un an dificil, dar roditor, rezultate remarcabile, coplesitoare.

Mai mult decat atat, 2020 aduce dublu motiv de bucurie, dar si de motivatie – la doar un an de la lansarea pe piata locala, Berea Bucur numara peste 1 milion de litri vanduti! Suntem extrem de incantati de modul in care consumatorii si-au insusit un produs cu viziune, un produs ce isi doreste sa redea esenta trairii urbane de odinioara si de azi!”, a declarat Paul Markovits, Vicepresedinte Marketing, URBB.

Note si caracteristici de gust

Bucur – bere de bulevard imbina cu eleganta traditia si modernitatea, fiind inspirata de vechile retete romanesti de bere, la care s-au adaugat inovatii in ingrediente si tehnologie.

Bucur blonda este o bere de un auriu intens, cu un continut de alcool de 5%, care combina trei tipuri de hamei, ceea ce ii confera o aroma florala distincta si echilibrata, cu nuante de menta si pin verde. Gustul usor amarui va satisfice pana si pe cei mai experimentati si sofisticati consumatori.

Bucur bruna este o bere brun-roscata, cu nuante aramii, ce combina trei tipuri speciale de malt ce ii confera o aroma intensa si catifelata de caramel, cu note picante si senzuale de piper negru. Berea are un continut de alcool de 6,5%, un gust plin si savuros ce deschide apetitul pentru cele mai neasteptate experiente urbane.

Bucur este disponibila la nivel national, in HoReCa si retail, in variantele de sticla nereturnabila de 0,35l si draught pentru berea blonda, dar si la sticla de 0,35l nereturnabila pentru berea bruna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here