Home Destinatii Cerere crescută pentru Blue Air în Cluj. Se reiau zborurile internaționale cu...

Cerere crescută pentru Blue Air în Cluj. Se reiau zborurile internaționale cu o lună mai devreme

380
0
SHARE

Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaționale de la Cluj Napoca, prevazută inițial pentru sfarșitul lunii martie, pentru a răspunde cererii în creștere înregistrate pentru această destinație.

Incepând cu 1 martie 2021, Blue Air va introduce 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa. Astfel că, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații-cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart. Totodată, Blue Air anunță că toate zborurile cu destinația Londra vor avea ca aeroport de destinație London Heathrow, iar toate zborurile cu destinația Paris vor avea ca aeroport de destinație Charles de Gaulle.

În cadrul strategiei de poziționare ca primă opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea rețelei de rute directe și de conexiune și pe adaptarea rapidă la cererea și profilul piețelor locale.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure, cât și pentru business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here