Home Companii Fika 18 și-a majorat vânzările în lockdown. Deschide primul magazin de croissante...

Fika 18 și-a majorat vânzările în lockdown. Deschide primul magazin de croissante în decembrie

940
0
SHARE

Cea mai importantă gală a ospitalității din România, HoReCa Awards 2020, organizată de HoReCa Insight Magazine, și-a anunțat premianții pe 25 noiembrie. Astfel că, la categoria Cofetăria/Patiseria/Brutăria anului 2020, premiul întâi a ajuns la Fika 18, premiul al-II-lea a mers către Alice, iar premiul al-III-lea, la Zexe Braserie.

„Armand Sima e patiserul și artizanul acestui concept care a fost lansat în urmă cu 4 ani. Noi am investit, eu, Lucian și Andrei. Suntem trei oameni care am crezut în Fika 18 și acum un an, am început un parteneriat. Este un business de nișă, în care ne-am propus să facem doar croissante, altele față de cele cu care suntem deja obișnuiți. Mai mult, noi am reușit sa creștem chiar în lockdown. Deja lucrăm pentru a deschide primul magazin undeva în decembrie sau ianuarie cel târziu, care va fi situat pe Lipscani 3. În acest moment, lucrăm cu peste 25 de cafenele de specialitate din București și după cum știți, croissantul și cafeaua nu au cum sa meargă separat”, a spus Radu Savopol, antreprenor Cereal Crunch, în cadrul galei.

HoReCa – avionul care zboară cu o singură aripă

“Am văzut pe cer un avion. Din unghiul care priveam eu, se vedea că ar fi zburat cu o singură aripă. Atunci m-am gândit că aceasta este industria noastră, care în momentul de față, merge cu o singură aripă. Dar, important este să zboare în continuare și să ajungă acolo unde cei care ne așteaptă au nevoie de noi” – a menționat reprezentantul restaurantului Calif, prezent la eveniment. Restaurantul Calif a fost premiat, ocupand primul loc la categoria „Quick Service Restaurant al anului 2020”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here