Home Companii DPD expediază gratuit cadourile de Crăciun cumpărate din Promenada Mall. Vezi care...

DPD expediază gratuit cadourile de Crăciun cumpărate din Promenada Mall. Vezi care sunt condițiile

1132
0
SHARE

DPD România anunță parteneriatul cu Promenada Mall. Astfel că, firma de curierat va expedia gratuit, în toată țara, cadourile de Crăciun în valoare de peste 500 de lei, cumpărate din Promenada. Mai mult, compania a comunicat că ziua de 2 decembrie 2020, a fost cea în care s-au expediat cele mai multe colete din acest an.

Anul 2020 continuă să ofere surprize pe piața de curierat din România. După ce companiile de curierat au comunicat cifre spectaculoase la livrări, volume, plăți cu cardul sau creare de noi locuri de muncă, DPD România face un anunț surprinzător: ziua în care au fost făcute cele mai multe expedieri de colete din acest an a fost miercuri, 2 decembrie, când s-a înregistrat un volum cu 22% mai mare decât de Black Friday.

Sunt mai multe motive care au condus la numărul foarte mare de expedieri din ziua de 2 decembrie, este de părere Elena Andrei, director de Marketing DPD România.

„Pe de o parte, a fost o minivacanță, care a inclus weekend-ul, ziua de Sf. Andrei și Ziua Națională. Au fost patru zile nelucrătoare, în care mulți români și-au făcut timp pentru cumpărarea cadourilor de Crăciun și de Moș Nicolae. În plus, multe localități s-au aflat în carantină, iar din istoricul lunilor aprilie și mai am observat că perioada de carantina este strâns legată de creștereavânzărilor online”, consideră Elena Andrei.

Ninsoarea de luni a dus de asemenea la creșteri de comenzi în magazinele cu profil sportiv. De altfel, echipamentele sportive se află în topul produselor care au cunoscut o creștere semnificativă la expedieri de colete, alături de jucării și produsele Home &Deco.

Cei mai activi e-shopperi au fost din nou bucureștenii, urmați de locuitorii orașelor Cluj-Napoca (4,80%), Timișoara (4,57%), Constanța (3,76%), Brașov (3,27%), Iași (3,10%), Ploiești (2,55%), Craiova (2,45%), Oradea (2,39%) și Arad (2,21%).

DPD România, care face parte din DPDgroup, lider european în livrările rutiere, anunță de asemenea o creștere cu 70% a volumului de colete din Europa către România înregistrată cu ocazia Black Friday Internațional (ultima zi de vineri a lunii noiembrie).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here