Home Cariere Valentin Vasile, nou director de marketing la Schneider Electric România și Republica...

Valentin Vasile, nou director de marketing la Schneider Electric România și Republica Moldova

609
0
SHARE

Începând din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupă poziția de director de marketing în cadrul Schneider Electric România şi Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare internă, de pe poziția sa anterioară de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric România, poziție pe care a ocupat-o timp de trei ani.

”Venirea lui Valentin pe poziția de Marketing Director al companiei marchează și mai clar orientarea noastră către a răspunde nevoilor concrete și diverse ale partenerilor”, a spus Lucian Enaru, director general la Schneider Electric România și Republica Moldova. ”Implicarea sa directă în activități ce țin de îmbunătățirea experienței clienților îl poziționează excelent pentru a avea o viziune strategică pragmatică asupra actiunilor și investițiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza în urma informațiilor primite din piață, iar Valentin poate aduce o contribuție pozitivă a modului în care gestionăm activitățile de marketing având în vedere vocea partenerilor”.

Valentin a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic în organizație și din poziția precedentă, el funcționând ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltând și supervizând implementarea strategiei de calitate a companiei.

”Timp de mai bine de zece ani am ascultat și apoi am reprezentat vocea clientului în interiorul companiei”, a spus Valentin. ”Numirea aceasta nu numai că mă onorează, dar îmi permite să valorific într-o manieră superioară toată experiența și informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în relație cu partenerii noștri”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here