Home Companii Altex donează teren pentru un spital nou în Piatra Neamț

Altex donează teren pentru un spital nou în Piatra Neamț

834
0
SHARE

Grupul Altex, reprezentând cel mai mare retailer electro-IT din România, continuă să susțină eforturile autorităților române pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite în sistemul sanitar de stat printr-o donație făcută către autoritățile locale din Piatra Neamț.

4 hectare de teren vor intra în domeniul public al orașului, în vederea edificării unui spital, a anunțat compania într-un comunicat de presă.

„Grupul ALTEX a fost și este un pilon al societății românești. M-am născut și m-am format în Piatra Neamț, aici am urmat școala și liceul. Nu pot și nu vreau să rămân indiferent la tragedia ce a lovit în luna noiembrie a anului trecut orașul căruia îi datorez atâtea”, a declarat Dan Ostahie (foto), CEO Altex. Terenul donat este situat în apropierea Sălii Polivalente din oraș.

Altex s-a implicat și continuă să se implice active în sprijinirea sistemului medical din România. Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania „#împreună pentru România. Salvăm vieți” prin intermediul căreia, până la acest moment, a fost donată aparatura necesară pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

Alte inițiative umanitare derulate de companie au fost direcționate către sistemul sanitar, IGSU și Inspectoratul General al Poliției Române.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here