Home Companii Proces complex de rebranding pentru ProductLead. Noul nume, Flaminjoy

Proces complex de rebranding pentru ProductLead. Noul nume, Flaminjoy

288
0
SHARE

ProductLead, companie locală care inovează pe segmentul de marketing digital și oferă soluții inteligente de automatizare, generare și agregare a conținutului digital al brandurilor, își schimbă numele în Flaminjoy și lansează noua sa identitate de brand, după un proces complex de rebranding. Schimbarea vine în contextul evoluției companiei și a integrării de noi funcționalități în platformă, dar și pentru o diferențiere mai clară a brandului, într-o piață din ce în ce mai aglomerată.

Rebranding făcut de slovaci

Compania lansată de antreprenoriI Mihai Bocai și Alexander Stoica-Marcu a pornit ca un start-up de tehnologie pe verticala martech și astăzi deservește un portofoliu consistent de clienți din CEE, Asia și LATAM. Rebrandigul ProductLead a fost realizat de agențiile GoBigname și Darwin & the machines din Slovacia.
Mihai Bocai, CEO & CO Founder Flaminjoy – „Tehnologia pe care o dezvoltăm a ajuns într-un stadiu în care oferă o valoare complexă brandurilor care o folosesc. Am plecat, acum câțiva ani, de la o idee simplă, aceea de a oferi instrumente creatorilor de conținut pentru a-și monetiza activitatea. Am pivotat în ultimii 3 ani în nenumărate rânduri și astăzi ne adresăm brandurilor și creatorilor deopotrivă, oferind funcționalități moderne așezate într-un flux complex, pe care nu îl oferă nici un alt competitor in piață.Ca urmare, ne-am îndepărtat din ce în ce mai mult de ideea din spatele numelui ProductLead. De aceea am simțit nevoia să explorăm opțiuni noi in zona de branding, poziționare și comunicare a tehnologiei noastre. Am lucrat cu o echipa complexă și experimentată, iar rebrandingul este unul complet – avem un nume nou, o poziționare nouă, o identitate vizuală nouă, dar și un nou website care să arate tot ce am realizat în ultimii ani ca tehnologie și portofoliu de clienți”.

CEO-ul companiei consideră că Flaminjoy este un concept complex și versatil, deschis piețelor internaționale, cu posibilitati multiple de declinare, dezvoltat in jurul unui “fluent device”, care își propune să întrețină un dialog deschis cu interlocutorul în toate mediile în care brandul se exprimă.

Țintă ambițioasă

Alexander Stoica-Marcu, Co-Founder Flaminjoy – „Marketingul digital se schimbă des si mult pentru a se adapta la schimbările consumatorului de zi cu zi. Inovația în marketingul digital a devenit un lucru obligatoriu pentru orice organizație care își dorește să rămână relevantă în fața clienților. Companiile trebuie să rămână deschise, flexibile și să iasă din zona de confort aplicând și testând tot ce este nou. Strategiile de marketing vor deveni cât mai integrate și rapid de lansat peste infrastructuri deja dezvoltate. Noi am adus pe piața de profil o tehnologie complexă în care am investit mult, iar valoarea pe care o oferim astăzi este imbatabilă în piață”.
Printre inovațiile introduse de companie pe piața de marketing digital se numără Amplifame, o aplicație mobilă dedicată creatoriilor de conținut; Social Display, soluția inovatoare ce combină conținutul generat de influenceri cu formatele de publishing ducând la până la 13xCTR față de formatele clasice de display; Creative Studio, un editor de conținut ce permite oricărui membru al unei echipe de marketing să dezvolte în câteva minute zeci de variații de creative pe care să le testeze.
Flaminjoy este singura platformă din piață care se adresează atât brandurilor, cât și creatorilor de conținut, cu instrumente specifice care își bazează deciziile de asociere între brand și influenceri, pe baza performanței lor reale în campanii și în fluxurile reale de vânzare. Prin utilizarea tehnologiei Flaminjoy, un brand generează conținut de 15x ori mai rapid prin influenceri, creează vizualuri la o fracțiune de cost, obținând o rată de conversie mai mare cu 60% și un CTR de până la 13x față de metodele clasice. În prezent, Flaminjoy are în aplicația mobilă Amplifame peste 6.000 de creatori de conținut înregistrați.
Misiunea Flaminjoy este de a deveni cea mai importantă platformă de management a comunicării de brand și de a construi o infrastructură care să conecteze creativitatea cu tot ce înseamnă comerț, punând la dispoziția oricărui Brand Manager o platformă care să îi facă viața mai ușoară și eforturile scalabile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here