Home Companii Recrutare în masă la IKEA. Planurile retailerului de talie mondială

Recrutare în masă la IKEA. Planurile retailerului de talie mondială

385
0
SHARE

IKEA este în plin proces de recrutare masivă de personal în zona de vest a României. 300 de locuri de muncă vor fi create odată cu deschiderea viitorului magazin din Timişoara. Până în prezent, 50 de posturi au fost deja ocupate, dar alte 250 de poziţii sunt în continuare disponibile.

Există mai multe roluri disponibile în departamentele operaționale, precum vânzări, logistică, relații cu clienții, restaurant.

“Suntem foarte entuziasmați de perspectiva întâmpinării noilor colegi, care  vor avea nenumărate oportunități în cadrul unei companii globale”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager IKEA Timișoara. “Ne-am luat angajamentul să ne ridicăm la nivelul așteptărilor colegilor noștri și, acolo unde se poate, chiar să depășim aceste așteptări. Tocmai de aceea, oferim o gamă largă de beneficii profesionale și un mediu de lucru care are în centrul său bunăstarea angajaților, asigurându-ne în același timp că rămânem fideli misiunii noastre de a ajuta cât mai mulți oameni să își împlinească visele legate de amenajarea locuinței.”

Compania oferă multiple oportunități de creștere pe plan profesional, dar și pe plan personal, asigurând șanse egale în ceea ce privește recrutarea și dezvoltarea angajaților.

Printre beneficiile oferite: abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară parțială a cheltuielilor de transport, vouchere de vacanță, concediu de odihnă suplimentar, indemnizație suplimentară pentru turele de weekend și de noapte, bonusuri de performanță și planuri de pensie, în funcție de vechimea în cadrul companiei.

Magazinul IKEA Timișoara reprezintă următoarea etapă, după București, în planul de expansiune al IKEA România și IKEA Europa de Sud-Est, iar compania depune toate eforturile pentru a asigura condițiile necesare deschiderii. Magazinul din Timișoara urmează să fie inaugurat în vara acestui an.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here