Home Cariere CGS face 500 de angajări în Constanța. Salarii peste media națională

CGS face 500 de angajări în Constanța. Salarii peste media națională

671
0
SHARE

Computer Generated Solutions (CGS) România, liderul pieței locale de business process outsourcing (BPO), vizează dezvoltarea business-ului și pentru centrul de contact pe care îl deține în Constanța. În acest sens, compania are deja în plan recrutarea a 500 de noi angajați pentru biroul din zonă, până la finalul anului.

Pozițiile deschise sunt atât pentru lucrul de la birou, cât și remote. Noii veniți vor deservi proiecte similare cu cele pe care compania le operează deja în celelalte centre CGS România, din zona tehnică, de vânzări și customer service. De asemenea, și în Constanța, compania americană va oferi salarii și beneficii peste media pieței locale și naționale.

Se caută tineri

În ceea ce privește profilul candidaților vizați, CGS România dorește recrutarea de tineri care își doresc poziții în cadrul cărora să performeze și să aibă acces la un plan de carieră pe termen lung, cu posibilitatea de evoluție. De asemenea, CGS vizează vorbitori de limba engleză, franceză, română și turcă, cu abilități de negociere și gestionare a relației cu clienții.

Dincolo de orice, suntem în căutarea unor colegi care să aibă dorința de a învăța, de a se dezvolta, de a deprinde aptitudini noi. În plus, CGS România propune un mod de lucru centrat pe nevoile angajaților, pe un mod de lucru în care colegii se sprijină și se susțin. Tocmai din acest motiv, este important de menționat că echilibrul dintre viața personală și cea profesională este un aspect extrem de important pentru noi”, a spus Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Hub-ul din Constanța este al 7-lea deschis de CGS România, fiind inaugurat în 2019. În prezent, acolo lucrează 200 de angajați, unii dintre aceștia activând remote.

Conform declarațiilor sale, printre pozițiile deschise pentru centrul de suport din Constanța se numără cele de Consultant relații clienți, Specialist Tehnic nivel 1 sau 2, sau Specialist vânzări.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here